Политика за поверителност

Разбираме, че загубата на любим човек е предизвикателство и се стремим да предоставим възможно най-добрата услуга в този труден момент.

Изготвихме тази политика, за да ви помогнем да разберете как използваме, споделяме и защитаваме вашата лична информация, която събираме от вас чрез услугите, предоставяни от Хефес, и чрез неговия уебсайт https.pogrebenie-hefes.com .

Тъй като за нас е много важно вие да контролирате информацията, която споделяте, когато решите да улесним пътуването на любимия ви човек до последното им място за почивка, ние се опитахме да направим нашата политика възможно най-ясна. За ваше удобство сме предоставили кратко необвързващо резюме на нашата политика, последвано от пълните правни условия. Моля, прочетете цялата Политика за поверителност за по-подробна информация.

Как защитаваме вашата информация

Ние поемаме сериозно отговорността си да защитим вашата информация. Като такива сме въвели мерки за сигурност, за да гарантираме, че информацията, която предоставяте, остава защитена.
Кои сме ние Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на адрес:
За да подобрим вашето клиентско изживяване, вашата информация не се споделя с трети страни и доставчици на услуги

Ако ни предоставите своя имейл, ние ще използваме вашия имейл адрес само/за лична комуникация, за да ви изпратим анкети и/или да ви предоставим информация, която смятаме, че ще се интересувате.

Промени в Политиката за поверителност

Запазваме си правото, по наша собствена преценка, да променяме, модифицираме, добавяме или премахваме която и да е част от тази Политика за поверителност, изцяло или частично, по всяко време. Когато го направим, ние ще ви уведомим за ревизираната Политика за поверителност, като публикуваме ревизираната Политика за поверителност на сайта и като преразгледаме датата на „последната редакция“ в горната част на тази Политика за поверителност.

Кои сме ние

Ако имате въпроси или коментари, моля не се колебайте да се свържете с нас на:
+359(02)4444-122
office@pogrebenie-hefes.com
Град София, квартал Орландовци, П.К 1225, област София.

error: