Кетъринг за погребения

Кетъринг за погребение 100% прясана храна и продукти
Питка-1
Погача
аранжирано жито
Аранжирано жито

Кетъринг за погребение Подавка и раздавка за погребение Подавка и раздавка са традиционни ритуали, които се извършват след погребение или кремация. Те са начин да се почете паметта на починалия и да се изрази съпричастност към близките му.

Подавка за погребение

Подавка се прави в деня на погребението или кремацията. Тя се състои от жито, погача, вино и свещи. Житото символизира плодородието и вечния живот, погача - благоденствието, виното - радостта, а свещите - светлината и надеждата. Подавка се раздава на присъстващите на погребението или кремацията. Тя може да се раздаде на ръка или да се постави на масата за раздаване.

Раздавка за погребение

Раздавка Раздавка се прави след погребението или кремацията, обикновено в рамките на няколко дни. Тя може да се състои от храна и напитки, които са традиционни за българския фолклор. Обикновено раздавката включва: - Жито с орехи и стафиди - Погача - Вина - Безалкохолни напитки - Банички - Сладки - Соленки Раздавката се прави в дома на починалия или в църква. Тя е начин да се покаже съпричастност към близките на починалия и да се почете неговата памет.

Кетъринг за погребение

В днешно време все повече хора избират да поръчат кетъринг за погребение или кремация. Това е удобно и практично решение, което освобождава близките на починалия от необходимостта да се занимават с приготвянето на храна и напитки.

Кетърингът за погребение обикновено включва

- Жито с орехи и стафиди - Погача - Вина - Безалкохолни напитки - Банички - Сладки - Соленки - Други ястия и напитки, според предпочитанията на близките на починалия Кетърингът за погребение може да се поръча от погребална агенция или от специализирана фирма за кетъринг. Съвети за избор на подавка, раздавка или кетъринг за погребение Когато избирате подавка, раздавка или кетъринг за погребение, е важно да вземете предвид следните фактори: - Религиозните убеждения на семейството на починалия - Личните предпочитания на семейството на починалия - Бюджета на семейството на починалия Ако семейството на починалия е православно, подавка и раздавка трябва да включват жито, погача, вино и свещи. Ако семейството на починалия е от друга религия, подавка и раздавка могат да бъдат съобразени с религиозните обичаи на тази религия. Личните предпочитания на семейството на починалия също са важни. Например, ако семейството на починалия предпочита да се храни постно, раздавката трябва да включва постни ястия. Бюджетът на семейството на починалия също е важен фактор, който трябва да се вземе предвид. Кетърингът за погребение може да бъде по-скъп от приготвянето на храна и напитки у дома. Надяваме се, че тази информация ще ви бъде полезна при избора на подавка, раздавка или кетъринг за погребение.

Нашето меню

Ние предлагаме постен и обикновен кетъринг за погребение. Когато имате нужда от нас за погребение или възпоменателна служба. За нашите клиентите ще доставим на избран от вас адрес.. Изгубили ли сте наскоро любим човек? Знаем, че това е труден период от живота ви, затова се опитваме да предложим обикновена услуга за кетъринг за погребения, която ще ви осигури качествена храна и напитки.
кетъринг-1
Вариант № 1
Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки 3 Сладки
кетъринг-2
Вариант № 2
2 Соленки 2 Сладки 2 Маслини Картофен крокет Постна сърма Жито Погача Баничка Щрудел
кетъринг-3
Вариант № 3
2 Соленки 2 Сладки 2 Маслини Лимонена резенка Постна сърма Жито Погача Баничка Щрудел
кетъринг-4
Вариант № 4
2 Сладки 2 Салама Кашкавал Шунка Маслина бонбон Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки
постен кетъринг за погребение -5
Вариант № 5
Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки Салата 2 Маслинки Картофен крокет Постна сърма
кетъринг-6
Вариант № 6
2 Сладки Шунка Маслина Картофен крокет Филе със сусам Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки
кетъринг-7
Вариант № 7
Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки 3 Сладки 3 Луканки 2 маслини
раздавка кетъринг-8
Вариант № 8
2 Соленки 2 Сладки 2 Салама Кашкавал Картофен крокет Пил.филе в бекон Жито Погача Баничка Щрудел
Кетъринг 9
Вариант № 9
Жито Погача Баничка Щрудел 2 Соленки 2 Сладки Миникюфте Миникебабче Салата

Кетъринг пакети за погребения

Моля, уведомете ни за следното – За колко души се нуждаете от кетъринг? – Имате ли нужда от обслужващ персонал? – Диетични изисквания – Местоположение на доставката.

Поръчай онлайн

Собствена доставка до дома,офиса, ресторант за град София

Експресни куриерски услуги до всяка точка в България
error: