катафалка транспорт

Транспортиране на починал от чужбина

Достойно Транспортиране на Починали до друг Град

Да се сбогуваме с близък човек е един от най-трудните моменти в живота ни. В такива моменти е важно да имате надежден и професионален партньор, който да се погрижи за всички детайли около транспорта до последното пристанище. Нашата Мисия Ние в Погребална агенция Хефес разбираме чувствата и нуждите в този труден момент. Нашата мисия е да ви предоставим уважение, достойнство и професионализъм при транспортирането на вашия починал близък до друг град. Нашите услуги са създадени, за да ви освободят от ненужни грижи и да ви позволят да се съсредоточите върху важните аспекти на прощалния обред. Защо да Изберете Нас? – Екип от опитни и състрадателни специалисти – Специализирана техника и оборудване за безопасен и достоен транспорт – Чувствителност и внимание към всеки детайл – Гъвкавост в планирането и изпълнението на транспорта – Денонощна подкрепа и на разположение, когато се нуждаете от нас Свържете се с Нас Ние сме тук, за да ви помогнем през този труден период. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди и да създадем индивидуално решение, което отговаря на вашите очаквания. За контакти и повече информация, моля, посетете нашата страница за [контакти] или ни се обадете на [0877109809].

Транспортиране на покойник от чужбина.Независимо дали сме съгласни с това или не, трябва да признаем, че в момента много българи живеят в чужбина. Те или са тръгнали да търсят по-добър живот и планират да се върнат в България , или искат да се установят за постоянно в друга държава. Въпреки че това често е добра новина за тях и техните семейства, понякога може да се случи трагедия. Злополуките, болестите и други неприятности не отчитат нашите мечти, стремежи и желания, а смъртта може да сполети по всяко време, независимо от обстоятелствата.
Услугите по репатриране на починалия означават
внасянето в страната на ковчега с мъртвото тяло на член на вашето семейство, починал извън границите на България

Какво включват услугите за транспорт на покойник?

Услугите по репатриране на починали включват: сътрудничество с партньорски фирми за погребални услуги в страната, където е настъпила смъртта, изготвяне на всички документи, необходими за внасяне на ковчега в страната с мъртвото тяло и изнасянето му. След това погребалният транспорт, погребението/кремацията и други религиозни обичаи продължават както в случай на смърт в страната.

От кои държави се извършват услугите за репатриране на починали?

Повечето от услугите за репатриране на починали са от Италия, Испания, Франция, Германия и Англия, страните, в които живеят най-много сънародници. Ако близък човек е починал в друга държава(починал в чужбина) и семейството желае да върне останките им в родната държава, има 2 варианта, транспортиране на тялото със наземен транспорт или транспортиране на тялото по въздух.
Сухопътен транспорт
Преместването на починалия чрез наземен транспорт може да бъде разумно рентабилно решение, ако починалият трябва да бъде транспортиран само на местно ниво и разстоянието между държавите не е твърде далеч.

Колко струва извозването на мъртво тяло от друга държава?

НИЕ ВЗЕМАМЕ ПРЕДВИД СПЕЦИФИЧНИТЕ ЗА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО КУЛТУРНИ, РЕЛИГИОЗНИ, ПРАВИТЕЛСТВЕНИ И ТРАНСПОРТНИ ИЗИСКВАНИЯ.

Защо е важно да знаете стойността на услугата


Цената на репатрирането зависи от няколко фактора.
Във всяка държава има различни правила и законодателство това може да повлияе на това как могат да бъдат транспортирани останките на починал човек.

Използване с хладилен транспорт контейнер за транспортиране.Административните задължения и приложимите такси. И цена за километър. Ако починалият се транспортира от чужда държава, цялата документация трябва да бъде преведена. и др.

Транспортиране на починал

За съжаление транспортирането на починал човек може да бъде скъпо.Цената на международната погребална доставка обикновено е по-скъпа от транспорта в страната.Тленните останки могат да се транспортират само в затворен ковчег (транспортен ковчег) с използване на специално превозно средство, което отговаря на обществените здравни и епидемиологични изисквания и основните условия за погребение.

Както споменах, това е по-сложен процес, който изисква повече време. Освен това може да има допълнителни такси за документите на посолството.Това означава, че международното репатриране на тленни останки може да струва общо хиляди левове.

Колко време отнема след смъртта да се организира транспортирането на покойник в чужбина?

Това много зависи от бързото завършване на одобрението и документите от консулството. Ако няма усложнения при изпълнението на всички изисквания, обикновено това ще отнеме около 5 работни дни.

Трансфер от болница до Траурна къща

Покойният ще бъде транспортиран до мястото на погребение, независимо къде е настъпила смъртта или къде ще се извърши погребението.

Документация, администрация и Местни митнически разрешения

Какво трябва да имате предвид?

Ние ще организираме транспорта.Разполагаме с нов автомобил, специално оборудван да отговаря на изискванията на международен погребален транспорт. Съобразяваме се с изискванията на законодателството, освен това – има постоянно и независимо охлаждане на товарното пространство.Моля, поискайте от нашата компания оферта относно цената на международен погребален транспорт, подробности за пълните услуги, предоставени за репатриране на починалото лице, сравнете с тези на други специализирани фирми, след което вземете решение.

Транспортиране на починал от чужбина
Превозване на труп
Пренасяне на покойник в българия
катафалка транспорт