Кремация на починал

Какво е включено в пакета за Кремация?

Кремация цена София

Средната цена на кремацията в София е около 1100 – 2500 лева, но реалната цена зависи от таксата на погребалната агенция и обработката и процедурите.Цената на кремация се влияе от: Избора на вида на ковчега урната, разстоянието от до конкретния крематориум включително церемония, погребение, гробищни такси, транспорт, ковчег и в някои случаи дори цветна аранжировки. Процес, който включва много лични решения и те в крайна сметка съставляват крайната цена на кремацията . Колко струва кремацията ? Първото нещо, което трябва да знаете е, че максималната цена на кремацията се определя от държавата, но всяка община може да прилага свои собствени тарифи. – Достоен и по-евтин вариант от традиционното погребение.
Независимо дали по лични, финансови или просто лични причини, кремацията е един от утвърдените начини за провеждане на традиционно погребение. Нашата оферта включва всички необходими услуги, от първата до последната стъпка, за завършване на погребението.

Какво е включено в пакета за Кремация?

1.Такса за изгаряне Кремационни услуги
2.Ковчегът, в който ще бъде кремиран покойникът
3.Кремационна урна, която ще изберете за пепелта
4.Доставка на урната до посоченото от Вас място
5.Изготвяне на правна документация
6.Кетъринг услуги
7.Погребална украса и аксесоари
8.Транспортиране на починалия от дома му до крематориума.
9.Съхранение в хладилна камера на починал

В зависимост от вида на погребението и размера на церемонията, която ще се проведе, кремациите могат да бъдат значително по-евтини от традиционните погребения.

Нашата Фирма за погребални услуги е на ваше разположение с пълни пакети и можем да приемем обаждането ви по всяко време на деня и нощта нон-стоп работно време. Специализираният персонал ще се погрижи за организацията на погребалната церемония до най-малкия детайл, като се грижи за спазването на всички законови и религиозни строгости.
Ние ще поддържаме прозрачни отношения с вас през целия процес и всяка цена, за кремация която се договорим, ще остане същата, без да бъде променяна и без скрити разходи.

ПРОЧЕТЕТЕ НАТАТЪК! ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС? Поискай безплатна консултация

Кремация цена

Цената на кремация остава съществен аспект. Нашите ценови пакети включва услуги като подготовка на тялото, аренда на зала за опело в църква при кремация, или граждански ритуал и други разходи.Дълго време държахме цените под средните , но за съжаление с покачването на цените на територията на България- София сме принудени да повишим цените на някои видове услуги.Като водещ доставчик на услуги за погребения и кремация в София, ние сме посветени на предоставянето на достъпни и гъвкави възможности, които отговарят на вашите специфични изисквания. Независимо дали избирате традиционна или нетрадиционна опция за погребение на починалия.По-подробни съвети и актуални цени за кремация можете да получите, като се обадите на денонощния телефон 0877109809

кремация

Погребение чрез кремация

Кремация Цени - Пакети

952/лв

Цената е за посочените
Услуги 33%

базов пакет
1348/лв

Цената е за посочените
Услуги 70%

Разширен
1645/лв

Цената е за посочените
Услуги 100%

Достоен

Изберете нашата траурна агенция в София за вашата услуга за кремация и оставете нашия екип от експерти да се справи с подробностите, докато вие и вашето семейство се съсредоточите върху сбогуването с любимия човек. Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да ви помогнем в този труден момент. Денонощен телефон 0877109809

Какво да правим с праха на любим човек

Когато изберете кремация, може да се изненадате да откриете колко много допълнителни възможности на семействата за погребение и мемориал има. Сред многото опции за избор е да запазите праха на любимия човек у дома в урна или друг контейнер . Можете също така да създадете гробищен мемориал , който може да бъде под формата на ниша или в гробищните паркове . Пепелта може да бъде разделена между членовете на семейството или да бъде увековечена по много начини.

Необходими са следните документи:

1. Съобщение за смърт издадено от личния доктор на покойния.

Ако покойния е починал в болнично заведение документа се издава от там.

2. Талон за кремация издаден от доктора установил смъртта.

3. Лична карта или паспорт на покойния.

4. Декларация за кремация попълнена от най-близкия по права линия.

5. Документ удостоверяващ родсвената връзка /акт за брак, удостоверение за раждане/

За урнополагане са необходими следните документи:

1. Фактура или квитанция за платено гробно място/урнова ниша/ където ще се полага урната.

2. Удостоверение за наследници.

3. Ако урната ще се полага в провинцията е необходима служебна бележка от гробищния парк, че имате гробно място където да бъде положена урната. Тези са общите документи, които могат да са необходими за урнополагане в София. Освен това, може да има специфични изисквания в зависимост от конкретния случай и от желаната процедура за погребение или кремация.

Kремационни услуги

Таксите варират в зависимост от заявените услуги. За да видите тарифите и таксите, свързани с услугите, извършвани от нашата агенция, влезте в раздела ценоразпис за- Тарифи за услуги: такса за изгаряне на починал 2024 г. 580 лв. Колкото по-малък е, толкова по-атрактивен е пакетът за погребение, който се предлага , но не е гаранция за качеството на услугата.
error: