Кремация на починал

Какво е включено в пакета за Кремация?

Кремиране на хора

Кремация цена – Достоен и по-евтин вариант от традиционното погребение.
Независимо дали по лични, финансови или просто лични причини, кремацията е един от утвърдените начини за провеждане на традиционно погребение. Нашата оферта включва всички необходими услуги, от първата до последната стъпка, за завършване на погребението.

Какво е включено в пакета за Кремация?

1.Такса за изгаряне
2.Ковчегът, в който ще бъде кремиран покойникът
3.Урната, която ще изберете за пепелта
4.Доставка на урната до посоченото от Вас място
5.Изготвяне на правна документация
6.Кетъринг услуги
7.Погребална украса и аксесоари
8.Транспортиране на починалия от дома му до крематориума.

В зависимост от вида на погребението и размера на церемонията, която ще се проведе, кремациите могат да бъдат значително по-евтини от традиционните погребения.

Нашата Фирма за погребални услуги е на ваше разположение с пълни пакети и можем да приемем обаждането ви по всяко време на деня и нощта нон-стоп работно време. Специализираният персонал ще се погрижи за организацията на погребалната церемония до най-малкия детайл, като се грижи за спазването на всички законови и религиозни строгости.
Ние ще поддържаме прозрачни отношения с вас през целия процес и всяка цена, за кремация която се договорим, ще остане същата, без да бъде променяна и без скрити разходи.

ПРОЧЕТЕТЕ НАТАТЪК! ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС? Поискай безплатна консултация

Кремация цена

Цената на кремация остава съществен аспект. Нашият ценови пакети включва услуги като подготовка на тялото, аренда на зала за церемония и други съответстващи разходи.Дълго време държахме цените под средните , но за съжаление с покачването на цените на територията на България- София сме принудени да повишиме цените на някои видове услуги.В момента се работи по промяна на ценовата информация на нашия уебсайт.По-подробни съвети и актуални цени за кремация можете да получите, като се обадите на денонощния телефон 0877109809

Извиняваме се и ви молим да проявите разбиране.

кремация

Погребение чрез кремация

Кремация - комплексни оферти

952/лв

Цената е за посочените
Услуги 33%

базов пакет
1348/лв

Цената е за посочените
Услуги 70%

Разширен
1645/лв

Цената е за посочените
Услуги 100%

Достоен

Какво да правим с праха на любим човек

Когато изберете кремация, може да се изненадате да откриете колко много допълнителни възможности на семействата за погребение и мемориал има. Сред многото опции за избор е да запазите праха на любимия човек у дома в урна или друг контейнер . Можете също така да създадете гробищен мемориал , който може да бъде под формата на ниша или в гробищните паркове . Пепелта може да бъде разделена между членовете на семейството или да бъде увековечена по много начини.

Необходими са следните документи:

1. Съобщение за смърт издадено от личния доктор на покойния.

Ако покойния е починал в болнично заведение документа се издава от там.

2. Талон за кремация издаден от доктора установил смъртта.

3. Лична карта или паспорт на покойния.

4. Декларация за кремация попълнена от най-близкия по права линия.

5. Документ удостоверяващ родсвената връзка /акт за брак, удостоверение за раждане/

За урнополагане са необходими следните документи:

1. Фактура или квитанция за платено гробно място/урнова ниша/ където ще се полага урната.

2. Удостоверение за наследници.

3. Ако урната ще се полага в провинцията е необходима служебна бележка от гробищния парк, че имате гробно място където да бъде положена урната.

Kремационни услуги

Таксите варират в зависимост от заявените услуги. За да видите тарифите и таксите, свързани с услугите, извършвани от нашата агенция, влезте в раздела ценоразпис за- Тарифи за услуги: такса за изгаряне на починал 2024 г. 580 лв. Колкото по-малък е, толкова по-атрактивен е пакетът за погребение, който се предлага , но не е гаранция за качеството на услугата.